Een zo optimaal mogelijke balans vinden tussen het merk Brandfield en de vele merken die het aanbiedt. Met als resultaat een volledig nieuwe digitale merkbeleving, content creatie en interactieve marketing campagnes.

Brandfield

Digitale Marketing

Om de merkbeleving van Brandfield te stimuleren, ben ik samen met het concept en marketing team aan de slag gegaan om de communicatie beter af te stemmen op de doelgroep en de klantbeleving inspirerender te maken. Samen hebben we unieke interactieve campagnes gecreëerd, een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld, alle on- en offline kanalen in een nieuwe jasjes gestoken waarin product, beeld en verhaal sterker met elkaar verweven zijn.

Brandfield

Design voor conversie

Een ultieme balans vinden tussen design en functie waar de omni-channel klantbeleving centraal staat met als resultaat hogere conversie. Zo hebben we elke pagina op elke digitaal kanaal in detail geanalyseerd en waar nodig geoptimaliseerd.

Brandfield

Relevante informatie

Hoe en waar verleid je de bezoeker tot een upsell of het kiezen van een cadeauverpakking? Samen met Brandfield hebben we gekeken hoe we dit zo optimaal en intuïtief mogelijk kunnen integreren binnen de klantreis.

Brandfield

Digitale lookbooks

De uitdaging is om het moment van inspiratie en transactie zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Door middel van de integratie van een geavanceerde lookbook kan de klant met één klik direct het getoonde product winkelen vanaf elke afbeelding.

Brandfield

Geavanceerde filtering

Geen oplossingen die afgestemd zijn binnen de kaders van development of platform. Ik bedenk de meest ideale en intuïtief mogelijke klantreis. Dit geldt ook voor de cross-channel geavanceerde filter-functie die ik heb ontworpen met Brandfield.

Brandfield