Jasper de Ridder

Geboren met oog voor detail en een ongeremde passie voor creativiteit. Mijn ervaring varieert in het ontwerpen van online winkels, art direction, tot de volledige digitalisering van merken.

about

Ervaring

E-commerce

Door de toegankelijkheid van het internet, zijn de eisen van consumenten hoger dan ooit. Ze verwachten dan ook persoonlijke en consistente interactie met jouw merk.

Onderzoek

Mensen zeggen niet wat ze doen en doen niet wat ze zeggen. Constant in contact staan met en luisteren naar de consument, zowel fysiek als door middel van data, zorgt voor een optimaal begrip van zijn of haar denken.

Omni-channel

De uitdaging is om een zo consistent mogelijke klantervaring te bieden, bij elk contact-moment in de klantreis en daar waar nodig het verschil te maken.

Beleving

Ik kan je helpen de juiste tools in te zetten om een klantbeleving te creëren die uniek en verrassend is, afgestemd op jouw doelgroep.

Content

Ik ga samen met merken de uitdaging aan om door middel van content de juiste sfeer te zetten waarmee de consument zich kan identificeren.

Design

Een gedetailleerde visuele vertaling van jouw merk op alle digitale kanalen. Design is pas goed, wanneer het werkt voor de gebruiker.

Development

Met ervaring in front-end development ben ik bewust dat een nauwe samenwerking met de ontwikkelaar vereist is om tot aansprekende digitale producten te komen.

Awards & Nominaties

ABN Amro Webshop Award

Shoeby

Best Magento Enterprise Webshop Nominatie

Brandfield

ABN Amro Webshop Award

Shoeby

Sitecore Site of the Year

VVV Nederland

Meet Magento Award

Koffiecentrale

Imagine Magento Award

Beaumotica

Awwwards Nominatie

Koffiecentrale