Een complete transformatie van Shoeby's omni-channel digitale landschap door het verweven van product, verhaal, en beeld.

Shoeby

Cross-device benadering

Waar op desktop nog steeds het meest wordt afgerekend staat de mobiele ervaring centraal. Het aandeel van mobiele bezoeken is het afgelopen jaar toegenomen tot meer dan 50% van het totale verkeer. Daarom is elke layout uniek afgestemd op elk specifiek verkoop kanaal.

Shoeby

Persoonlijk advies op maat

Shoeby wilt graag alles van de klant weten zodat ze elke klant een unieke en persoonlijke ervaring kunnen bieden. Zo kan je op allerlei manieren punten sparen die je toegang geven tot gratis waarde cheques, uitnodigingen tot speciale events en persoonlijk style advies.

Shoeby

Native shopping

Bewezen is dat een native shopping ervaring resulteert in betere klant beleving en dus hogere conversie. Daarom is er in samenwerking met Highstreet App gekozen voor een native store met geïntegreerd loyalty programma.

Shoeby

Sociale bewijskracht

Dagelijks worden consumenten geïnspireerd door content gepubliceerd door jouw merk en je grootste fans & ambassadeurs. Social shopping zorgt voor een zo optimaal mogelijke integratie van deze content binnen het digitale omni-channel landschap van shoeby. Daarmee brengen we het moment van inspiratie & transactie dichter bij elkaar.

Shoeby